Vælg en lokal låsesmed og elektriker og bliv bliv fra kørsel

Useriøse enkeltpersoner og virksomheder uden uddannet personale findes landsdækkende, oversvømmende telefonbøger og Internettet med tonvis af reklame, der er beregnet til at trække dig væg fra legitime, lokale låsesmede.

Selv om disse virksomheder hovedsagelig byder på dem, der søger nødhjælp, såsom folk, der er låst ud af deres bil eller hjem, har de også været kendt for at levere andre låsesmedtjenester af meget dårlig kvalitet til priser, der ligger langt over, hvad en kvalificeret låsesmed ville have opkrævet. De lokker deres kunder med reklamer, der siger at de kan tilbyde ekstremt lave priser og urealistiske responstider. Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis. Mit bedste tips er at se efter en lokal låsesmed.

Her jeg jeg lavet lidt undersøgelse og har fundet frem til fire låsesmede og elektrikere som jeg ville ringe til i en krisesituation;

  1. Låsesmed Amager (hvis jeg bor på Amager)
  2. Låsesmed Nørrebro (Hvis jeg bor på Nørrebro)
  3. Låsesmed København (Hvis det ikke er akut)
  4. Låsesmed.dk (hvis jeg skal have noget til erhverv)

 

Jeg har også en elektriker som jeg hyrede for noget tid siden de er autoriserede lige som en elektriker skal være.. (godt tip hvis du bor i Kbh) Læs mere om dem her: https://www.autoriseret-elektriker.dk/elektriker-oesterbro/